27 april 2024
fredag, 11 december 2020 14:13

Hufvudstaden hyr ut 1.070 kvm till TRR i Nordstan

Skrivet av 

 

 

 


Omställningsaktören TRR Trygghetsrådet, har avtalat att hyra 1.070 kvm kontorslokaler på Nils Ericsonsgatan 17. Inflyttningen är planerad till augusti 2021.

 


 

 

 

 

 

 

 







Omställningsaktören TRR Trygghetsrådet flyttar till ny adress i Nordstan, Göteborg, efter att ha tecknat ett hyresavtal med Hufvudstaden. Kontorslokalen är på 1.070 kvm och ligger på Nils Ericsonsgatan 17. Inflyttningen är planerad till augusti 2021.

–  Det är med glädje vi välkomnar TRR till våra lokaler på Nils Ericsonsgatan. Det centrala läget gör det lätt för TRR:s medarbetare och de tjänstemän och företag de stöttar att ta sig dit. Lokalerna är väl anpassade för TRR:s verksamhet som kräver flexibilitet och en känsla av öppenhet, säger Anki Håkansson, förvaltningschef för affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse som stöttar uppsagda tjänstemän, förtroendevalda och arbetsgivare inom privat sektor i samband med omställning. Organisationen stöttar uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. TRR har 35.000 anslutna medlemsföretag där totalt 950.000 tjänstemän arbetar.

– Vi stöttar uppsagda tjänstemän med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar vilket innebär möten mellan människor. Under pandemin sker detta digitalt, men vi ser en framtid där vi kommer att mötas på kontoret igen. De som besöker TRR ska känna tillit till och engagemang från oss. Lokalerna är en viktig del av det. Därför ser vi fram emot att flytta in i vårt nya kontor på Nils Ericsonsgatan, säger Gabriella Nilsson, regionchef Väst för TRR.