29 april 2024
tisdag, 08 december 2020 18:08

Colliers rådgivare åt Tobias Emanuelsson

Skrivet av 

 

 

 


Tobias Emanuelsson ska utveckla radhus på Fullerö utanför Uppsala.

 

 

 

 

 

 



Colliers har agerat rådgivare i processen då Tobias Emanuelsson, (Randviken Fastigheter, Vault och Polar), inlett ett samarbete med Lillskär om att utveckla bostäder. Först ut är ett projekt med radhus på Fullerö utanför Uppsala. Målsättningen är att tillskapa 16 moderna radhus med familjen i fokus, försäljningsarbetet kommer att påbörjas under första kvartalet 2021 och projektet beräknas stå klart sommaren 2022. Projektvolymen uppgår till drygt 100 Mkr.

– Jag ser fram emot att inleda arbetet med Lillskär och det känns kul att inte behöva tacka nej till affärer som annars ligger utanför mitt fokusområde. Nu hoppas vi att detta är en start på något och att vi genomför fler projekt tillsammans, säger Tobias Emanuelsson.

– Vi är glada att nu kunna inleda ett samarbete med Tobias Emanuelsson i och med projektet i Fullerö och förhoppningen är att det kan bli fler gemensamma projekt framöver, säger Tore Berglund vd för Lillskär.

Lillskär är heltäckande när det gäller bostadsutveckling. Bolagets kompetens spänner från byggteknik, affärsutveckling och ekonomi till marknad och försäljning. I dagsläget rymmer Lillskärs totala portfölj nära 800 bostäder.