26 april 2024
tisdag, 19 juni 2018 11:48

Colliers rådgivare åt NRP/Wilfast i Linköping

Skrivet av 
alt
Proauto Invest är ny ägare till fastigheten Prislappen 2 i Linköping.


Colliers var säljarens rådgivare vid försäljningen av fastigheten Prislappen 2 i Linköping. Uthyrbar yta uppgår till cirka 4.630 kvm och hyresgäst är NetOnNet. Fastigheten bebyggdes 2009 och ligger i det expansiva området Kallerstad utmed E4:an.
    

Säljare är norska NRP som har haft Wilfast som förvaltare och partner sedan man köpte fastigheten. Köpare är Proauto Invest AB och tillträde skedde den 1 juni. Affären genomfördes som bolagsaffär.
  

– Vi har tidigare investerat i Kallerstad genom uppförandet av en anläggning för BMW. När vi fick möjligheten att förvärva en ny fastighet i området så kändes det som en självklar investering för oss. Vi hoppas givetvis att vi kan vara med att bidra till områdets utveckling under de kommande åren, säger Jens Tjärnlund, vd och ägare av Proauto Invest.
    

– Linköping är en stad som utvecklas och som många investerare bevakar. Det finns en stor efterfrågan på fastigheter i lägen likt Kallerstad som har framtiden för sig, säger  Joachim Svedberg, Regional and Capital Markets Director på Colliers.