26 april 2024
måndag, 09 april 2018 13:12

Diös utvecklar Strand Galleria i Luleå

Skrivet av 
alt
Strand Galleria i Luleå.


I dagarna påbörjar Diös med en vidareutveckling Strand Galleria i Luleå. Ett tydligare och mer attraktivt shoppingplan på gatuplan och träningsanläggningen Inpuls som flyttar in och tar hela nedre planet blir resultatet av förändringen. Gallerian beräknas vara helt klar i början av 2019.
    

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra befintliga och nya hyresgäster en förbättrad och mer attraktiv galleria genom utvecklingen av Strand. Vi gör ett tydligt butiks- och caféplan och ett nytt koncept genom Inpuls, som blir ett riktigt bra komplement till det övriga utbudet i huset. Vår strategi med att utveckla våra fastigheter i centrum handlar om att bidra till ökad attraktivitet och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Lång, affärschef, Diös.
    

Utvecklingen av gallerian innebär bland annat att skapa förutsättningar för ett tydligare koncept för handel och caféverksamheter samt att skapa en högre attraktivitet genom att bidra till ökat flöde av människor som rör sig i huset. Joy, Lagerhaus och Wayne’s Coffee flyttar till entréplanet till bättre och mer attraktiva lägen. Flash gör en ”shop-i-shop” i Dea Axelsson och flyttar därmed till Smedjan Galleria.
    

Alla accesser såsom rulltrappor och entréer bibehålls för flöden genom gallerian och till parkeringar samt att det är fortsatt öppet mellan planen, så att man kommer att kunna se ned till lounge och reception för den nya träningsanläggningen Inpuls.