26 april 2024
torsdag, 01 februari 2018 16:51

CBRE ökade antalet uppdrag inom värdering

Skrivet av 
alt
Daniel Holmkvist, Head of Valuation Advisory på CBRE Sweden.

 

CBRE:s värderingsteam fortsätter ta marknadsandelar i Stockholm och Göteborg. Även uppdragen som samordnare i Norden ökar samt deltagande i europeiska och globala uppdrag.

 

Daniel Holmkvist, Head of Valuation Advisory på CBRE Sweden, kommenterar:

– Förra året ökade vi antalet uppdrag med 40 procent. Vi tar nu nästa steg och stärker värderingsteamet med två nya medarbetare. Nu är vi redo att ta oss an 2018 och samarbeta med våra kunder på bästa sätt.

 

De nyanställda är Jacob Edin som närmast kommer från Exploateringskontoret på Stockholms stad där han fokuserade på värdering av kommersiella fastigheter. Han har även arbetat på Vasakronan och Hemsö. Jacob Edin, som redan har tillträtt sin tjänst säger i en kommentar:

– Det är kul att ha sett CBRE från utsidan och nu får bekräftat att det är ett genomgående erfaret team och trevliga kollegor. Jag är också imponerad över CBRE’s starka internationella nätverk.

 

Sofie Wassenius kommer även hon från Stockholms stad där hon har skrivit sitt examensarbete på Exploateringskontoret samtidigt som hon arbetat visstid. Sofie Wassenius säger i en kommenterar:

– Det ska bli riktigt kul att börja på CBRE och dela min entusiasm med kollegorna både inom värdering och de andra affärsområdena.

 

Niklas Samuelsson, vice vd, CBRE Sweden, kommenterar:

– Vi upplever en stor efterfrågan och ser möjligheten att fortsätta växa inom värdering. Tillsammans med Sofie och Jacob och vårt EMEA team tar vi ännu ett steg för att stärka vår position på marknaden.

 

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA (baserat på 2015 års omsättning). Företaget har ungefär 70.000 anställda och fler än 400 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen. I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med drygt 300 anställda.