20 juni 2018
onsdag, 28 juni 2017 17:08

Aspelin Ramm hyr ut 2.700 kvm i Varberg

Skrivet av 
alt
Sportshopen är det senaste tillskottet i Lugnetrondellen vid norra infarten till Varberg.

 

Sportshopen öppnar en ny butik på 2.700 kvm i Aspelin Ramm Fastigheters nybyggda handelscentrum Lugnetrondellen i Varberg. Lokalen utformas efter Sportshopens önskemål för att passa deras sortiment av sportartiklar.

 

– Det känns väldigt bra att ytterligare ett stort och välkänt varumärke flyttar in i Lugnetrondellen. Nu får vi även en sporthandel i huset vilket passar perfekt ihop med övriga butiker, restauranger och varuhus, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

 

Handelscentrumet Lugnetrondellen omfattar totalt 24.000 kvm butiksyta fördelat på ett tiotal butiker på mellan 500 och 7.000 kvm. Sedan tidigare är det klart att Biltema, Jula och Rugstore öppnar varuhus i Lugnetrondellen. Hyresavtal har även tecknats med restaurangkedjorna Max Hamburgare och Linnea & Basilika.

 

– Just nu finns det 3.800 kvm lokalyta som ännu inte är uthyrd, men vi har flera intressenter som vi för samtal med för att hitta lämpliga hyresgäster som kan komplettera utbudet, säger Kristian Höglind.

 

De första butikerna i Lugnetrondellen öppnar i början av oktober.