26 april 2024
onsdag, 10 maj 2017 13:17

C4 Shopping i Kristianstad uthyrt till 70 procent

Skrivet av 
alt
Uthyrningen för C4 Shopping i Kristiansstad pågår för fullt och med 18 månader kvar till öppning är redan 70 procent av köpcentrumet uthyrt.

 

alt

Hela inomhusdelen av C4 Shopping i Kristiansstad med cirka 90 butiker beräknas öppna hösten 2018 med en total uthyrbar handelsyta på cirka 30.000 kvm.

 

Eurocommercials nybygge av Kristianstads köpcentrum C4 Shopping pågår för fullt och med 18 månader kvar till öppning är redan 70 procent av köpcentrumet uthyrt. Hela inomhusdelen med cirka 90 butiker beräknas öppna hösten 2018 med en total uthyrbar handelsyta om cirka 30.000 kvm.

 

Inom mode och skor har C4 nu säkrat några av de absolut starkaste koncepten i Norden med: Cubus, Dressmann, Gina Tricot, KappAhl, H&M, Lindex, MQ, Volt, Feet First, BikBok, Carlings, Vero Moda, Jack & Jones, Scorett, Deichmann, JOY, Ecco, med flera.

 

Vidare kommer Sandelins, som blev årets modebutik i Sverige 2015, att stå för högsta kvalité på sina 1.010 kvm.

 

LIDL kommer, med sitt senaste koncept på 2.200 kvm, garantera ett mycket bra livsmedelsutbud även inne i C4 Shopping.

 

C4 Shopping kommer att erbjuda ett stort urval av kaféer och restauranger. Det blir en satsning på mat från hela världens kök med en total matupplevelse i världsklass med Chili Wok, Espresso House, Le Croissant, Sumo Sushi med flera.

 

Hallbergs Guld, Elgiganten, The Phone House, BR Leksaker, Önska, Kicks, Synsam, Synoptik, Apoteket, Rituals, Akademibokhandeln, Dimoda, Sportringen, Vacker, Skult, Euro Nail, Hemtex, med flera är också klara.

 

Sedan tidigare är det klart att Citygross öppnar 6.500 kvm i C4 Park utanför köpcentrumet redan under hösten 2017.

 

– Vi har valt att offentliggöra många av de butiker som är klara då vi har kommit en bra bit på vägen att skapa regionens absolut främsta och en av Skandinaviens bästa handelsdestinationer. Nu fortsätter arbetet att knyta till oss många fler internationella, svenska samt regionalt starka butikskoncept, säger Martin Bjöörn, Sverigechef för Eurocommercial.

 

Pär Frankenius ansvarig för uppförandet av C4, tillägger:

– Vi har gott om hyresgäster i alla kategorier: Mode, skor & accessoarer, sport & fritid, hälsa & skönhet, hem & interiör. De flesta stora kedjor är klara och fler kommer att offentliggöras längre fram. Dessa tillsammans med starka regionala och lokala koncept kommer göra C4 shopping till något utövar det vanliga.