14 maj 2024
söndag, 27 maj 2012 17:22

Steen & Ström överraskar i Norrköping

Skrivet av 
alt
Hageby Centrum, ett par mil öster om Norrköping, byter namn till Mirum Galleria.

 

Hageby Centrum, Östergötlands största handelsplats innehållande 45 500 kvm handelsyta fördelat på ett 80-tal butiker, byter namn till Mirum Galleria. Namnbytet är en del i en storsatsning som Steen & Ström gör i Norrköping. Namnbytet ägde rum under förra veckan då samtliga medarbetare bjöds in till en överraskningsfest där centrumledningen presenterade namnbytet samtidigt som hela gallerian skyltades om i hemlighet!

 

– Mirum betyder överraskande på latin och det är precis vad vi vill vara. Därför kändes det naturligt att göra namnbytet till en överraskning. Vi hoppas att alla nyfikna, gamla som nya besökare, ska känna sig välkomna, säger Peter Löfquist, Center Manager på Mirum Galleria.    

 

Löfquist menar att namnbytet görs för att bättre passa ihop med det centrumet vill vara – en mötesplats för shopping och upplevelser.


– Vi vill att fler besökare utanför Norrköping ska bli nyfikna på oss och hitta hit. Det gamla namnet fick folk att tro att vi var ett litet stadsdelscentrum. Istället är vi faktiskt det köpcentrum i Östergötland som har flest butiker och där det finns mest att