15 maj 2024
onsdag, 23 maj 2012 22:26

Stort intresse för nya Triangeln

Skrivet av 
alt
Handelsplatsen Triangeln i Malmö ska fördubbla sitt utbud.

 

Intresset är stort för att få plats i nya handelsplatsen Triangeln i Malmö. Utbudet kommer att fördubblas och bestå av 150 butiker och restauranger. Drygt ett år innan nyöppning är 75 procent av den tillgängliga ytan är uthyrd.


– Vi är speciellt nöjda med att kunna erbjuda koncept som är helt nya för Sverige, till exmpel Denim & Supply by Ralph Lauren, säger Arne Johansson, Vasakronan, centrumchef för Triangeln.

 

– Accessorize är också ett exempel på en internationell aktör som nu öppnar butik i Malmö, tillägger NCC:s Ulrika Lindmark, projektchef för Triangeln.

 

I den nybyggda delen av Triangeln etableras flera nya restauranger och kaféer, några med söderläge och möjlig uteservering mot Sankt Johannes kyrkan och den bilfria platsen framför ingången till Citytunneln. Wayne´s Coffee blir ett viktigt nav i handelsplatsen. Vidare kommer gym, frisör, skomakare och vaccinationscentral att bidra till ökad service för både besökare och boende i närområdet.

 

– Våra kunder kommer att känna igen sig i nya Triangeln. De allra flesta befintliga butiker väljer att stanna kvar och flera tar dessutom tillfället i akt och expanderar. Vi kan också erbjuda fler butiker med ett fullsortiment, vilket många konsumenter självklart efterfrågar, avslutar Arne Johansson.