26 april 2024
tisdag, 25 maj 2021 11:30

Jan Johansson slutar som CFO på Scandic

Skrivet av 

 



 

 

 


Jan Johansson slutar som CFO på Scandic Hotels Group under slutet av år 2021 för att istället gå över till att driva egen verksamhet.

 




Jan Johansson har meddelat att han beslutat att lämna sin roll som CFO på Scandic Hotels Group under slutet av år 2021. Nu inleds en process för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Jan Johansson kommer att kvarstå i sin nuvarande roll under uppsägningstiden.

– Jan Johansson har under sina fem år på Scandic varit oerhört viktig för bolagets utveckling och tillväxt. Han har stärkt bolagets finansiella organisation och styrning och har under det senaste året varit mycket viktig i arbetet med att hantera den dramatiska effekt som pandemin haft på vår verksamhet. Jag vill rikta ett varmt tack till Jan och önskar honom all lycka när han senare lämnar Scandic, säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef för Scandic.

– Jag har trivts mycket bra på Scandic, även om det senaste året varit utmanande. När vi nu går emot en marknadsåterhämtning med anpassade kostnader och stärkt finansiering tycker jag att det är ett bra tillfälle att lämna över min roll som CFO för att istället gå över till att driva egen verksamhet, säger Jan Johansson.