26 april 2024
måndag, 24 maj 2021 11:27

Lillskär säljer hyresrätter till Vardagshem

Skrivet av 

 



 

 

 


Lillskär AB säljer 57 hyresrätter i Strängnäs till Vardagshem Fastigheter AB.

 



Colliers har agerat rådgivare då bostadsutvecklaren Lillskär AB avyttrat 57 hyresrätter i Strängnäs till Vardagshem Fastigheter AB genom Forward Commitment. Affären är en del i Vardagshems expansion som långsiktig ägare av hyresrätter. Det ombyggda huset kommer att ha en mix av 1:or och 2:or med en total BOA på 2.626 kvm.

Det karaktäristiska 1920-talshuset är beläget ett par kilometer från tågstationen precis vid Strängnäs Campus och Marina Eldsviken i det natursköna Eldsundsviken.

Oscar Mann, vd för Vardagshem, säger:
– Strängnäs är en tilltalande stad i Mälardalen med nära till mycket och det känns väldigt spännande att tillsammans med Lillskär få möjlighet att förädla en så fin gammal byggnad och fylla den med liv.

Tore Berglund, vd för Lillskär säger:
– Vi på Lillskär är glada att tillsammans med Vardagshem tillskapa 57 nya hyreslägenheter i Strängnäs och vi hoppas att det kan bli fler samarbeten framöver.”

Gunnar Larsson
, Director Capital Markets, säger:
– Vi på Colliers är stolta över att facilitera samarbetet mellan Lillskär och Vardagshem, två professionella aktörer i starka expansionsfaser. Det ska bli intressant att följa deras utveckling som går i linje med en stark marknad för hyresrätter runt om i landet.