26 april 2024
torsdag, 20 maj 2021 12:06

Lena Ottosson, ny marknadschef för Veidekke Sverige

Skrivet av 

 



Rekryteringen av Lena Ottosson innebär att hon blir ny marknads- och kommunikationschef för Veidekke i Sverige. Hon kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationschef för IT- företaget CGI. Hon började på Veidekke den 6 april 2021.






Lena Ottosson blev ny marknads- och kommunikationschef för Veidekke i Sverige den 6 april 2021.

 

– Den interna och externa kommunikationen inom Veidekke är väldigt viktig för att vi ska nå ut till befintliga och potentiella kunder och medarbetare och jag är därför mycket glad för att Lena valt att komma till oss. Jag ser fram emot att få ta del av hennes gedigna intresse och erfarenhet inom såväl affär som kommunikation, säger Mats Nyström, vd för Veidekke Sverige.

Lena Ottosson har många års erfarenhet som chef för kommunikation i olika företag, företrädesvis inom IT-branschen där hon arbetat med allt från PR, kund/marknad, varumärkesfrågor, digital och social marknadsföring och intern kommunikation. Hon har erfarenhet av att arbeta i både nordiska och internationella verksamheter. Hon kommer att leda och vidareutveckla Veidekkes arbete inom marknad- och kommunikation.

– Det är otroligt inspirerande att byta bransch, och när jag nu fick möjlighet att göra det på ett företag som dessutom förespråkar en sund byggbransch, så tackade jag självklart ja. Jag hoppas kunna bidra till att både driva affär, men också att locka fler att bli en del av oss och vår värderingsdrivna kultur. Min reflektion efter de första veckornas möten med många engagerade människor är att vi faktiskt gör det vi säger – bygger med hjärta, säger Lena Ottosson.