13 juli 2024
fredag, 30 april 2021 14:35

Jacob Sandberg Gjems-Onstad blir en del av Logicenters

Skrivet av 

 

 

 
Logicenters stärker sitt norska team genom att rekrytera Jacob Sandberg Gjems-Onstad (bilden). Han tillträder rollen som Development Manager för Logicenters i Norge och han har gedigen erfarenhet av utveckling av logistikprojekt. Han kommer senast från Bulk Industrial Real Estate AS.


Logicenters har höga ambitioner och expanderar i Norge. För att stötta tillväxten och möta den starka efterfrågan på egenutvecklade produkter och build to suite-lösningar rekryterar Logicenters nu Jacob Sandberg Gjems-Onstad.

Jacob Sandberg Gjems-Onstad ansluter till Logicenters norska team som Development Manager och har mångårig erfarenhet inom liknande roller. Bland annat har han varit projektingenjör på Veidekke Entreprenør AS och kommer senast från Bulk Industrial Real Estate AS. Där arbetade han med utveckling och genomförande av logistikprojekt.

– Efterfrågan på våra egenutvecklade produkter växer och vi letar ständigt efter kompetenta personer att ta in i våra team. Vi har höga målsättningar när det kommer till Logicenters utveckling och genom rekryteringen stärker vi upp utvecklingsteamet ytterligare. Pandemin har drivit på efterfrågan av moderna och flexibla logistiklokaler och Jacob blir med sin långa erfarenhet av utveckling inom segmentet ett fantastiskt tillskott till vårt team, säger Eva Sterner, Head of Development på Logicenters.

Jacob Sandberg Gjems-Onstad kommer att ansvara för Logicenters utvecklingsavdelning i Norge. Rollen innebär att hålla en nära dialog med kommunerna gällande detaljplaner och bygglov för att sedan kunna
identifiera mark för nyutvecklingsprojekt och ansvara för upphandling.

– Jag är glad att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters. Att få vara en del av Logicenters expansiva utveckling är något jag är mycket stolt över. Jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med teamet i Norge där vi fortsätter att erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster moderna och hållbara logistikanläggningar, säger Jacob Sandberg Gjems-Onstad.