21 juni 2021
torsdag, 29 april 2021 11:06

Restaurangkedjan Heat hyr i Kopparlunden

Skrivet av  

 

 


Heat kommer att hyra cirka 900 kvm och med Kopparlundens och Castellums framtida expansion i Västerås blir Heat en samarbetspartner och stabil aktör för framtiden.

I månadsskiftet september/oktober 2021 beräknas portarna öppna för en ny restaurang i Kopparlunden. Det blir restaurangkedjan Heat som tar över lokalerna efter nerlagda Les Chambres och Essence.

– Vi har under ett par år haft dialog med Heat om en etablering i Västerås och nu hade vi äntligen den rätta lokalen. Heat blir ett jättefint komplement till området och efterfrågan av denna typ av mat är hög bland hyresgästerna i Kopparlunden, säger Axel Sundquist, fastighetschef för Castellum i Västerås.

Att utveckla Kopparlunden står högt upp på agendan i Västerås och i detta arbete är det viktigt att erbjuda våra hyresgäster ytterligare lunchalternativ. Castellum vill även locka fler besökare till området genom en helhetsupplevelse där du kan avnjuta en god lunch samtidigt som du befinner dig i en industrihistorisk miljö med anor från slutet av 1800-talet.

– Vi fortsätter vår expansiva resa trots tuffa tider inom restaurangbranschen. Vi har märkt att Heatkonceptet med kvalitativ hemlagad lunchbuffé har fungerat väldigt bra efter flera nyöppningar. På Heat vet gästerna att vi alltid har det de vill äta och därför tror vi även att vi har lyckats så bra trots pandemin. Vi ser ödmjukt fram emot öppningen i ytterligare en ny stad som Västerås, berättar Daniel Wärnmark, grundare av Heat.

Lokalen kommer under våren att genomgå en enklare renovering, detta för att anpassas till hyresgästens egna koncept. Heat kommer att hyra cirka 900 kvm och med Kopparlundens framtida expansion blir Heat en samarbetspartner och stabil aktör för framtiden.