25 april 2024
onsdag, 31 mars 2021 12:05

Colliers rekryterar till Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Rekryteringarna av Markus Dragicevic (bilden t h) och Erik Oom (bilden t v) innebär att de båda knyts till affärsområdet Capital Markets på Colliers.

Markus Dragicevic
ansluter till teamet som Associate med placering i Göteborg. Han kommer närmast från sin familjs fastighetsbolag i Malmö där han arbetat med förvaltning, fastighetsförvärv samt försäljning.

Erik Oom har har anställts som Analyst, även han med placering i Göteborg. Han avslutade nyligen sina studier till fastighetsmäklare på Karlstad Universitet och har efter det arbetat som mäklare på Länsförsäkringar.

Joachim Svedberg, Partner & Acting Head of Capital Markets säger:
– Välkomna Markus och Erik! Ni blir en viktig del av teamets fortsatta framgång.

Markus Dragicevic, Associate Capital Markets, säger:
– Det är inspirerande att få representera Colliers som ju är en stor internationell aktör. Jag ser fram emot att vara en del av Capital Markets-teamet och att få bidra med mina erfarenheter från fastighetsbranschen.

Erik Oom
, Analyst Capital Markets, säger:

– Det skall bli stimulerande att jobba tillsammans med proffs som dessutom blir mina kollegor! Jag hoppas att mina personliga egenskaper och mitt driv kommer att resultera i ett betydande värde för både mitt team och våra kunder.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 12 medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.