27 april 2024
tisdag, 16 mars 2021 11:16

Daniel Öhman, ny investeringschef på Stenvalvet

Skrivet av 

 

 

 


 

 

 

 

 

 








Stenvalvet tar nu nästa steg och breddar oss inom utveckling och nya investeringar. För att möta upp den nya satsningen harbolaget förstärkt organisationen med en investeringschef samt tre nya affärsutvecklare.

Stenvalvet är ett av landets ledande samhällsfastighetsbolag och har under drygt 10 år byggt upp ett starkt fastighetsbestånd med ett stort antal samhällsfastigheter runt om i hela landet. Nu tar Stenvalvet nästa steg i sin utvecklingsresa och satsar ännu mer på utveckling av samhällsfastigheter i egen regi.


För att leda den här satsningen har Daniel Öhman (bilden) rekryterats som investeringschef. Han är civilingenjör lantmäteri från KTH och han kommer närmast från OBOS där han i rollen chef kommersiella projekt varit ansvarig för utveckling av bland annat samhällsfastigheter. Han har dessförinnan lång erfarenhet från både privata och kommunala chefstjänster där projektutveckling varit en röd tråd i hans karriär.

Daniel Öhman kommer att ansvara för avdelningen Investering där bolagets samtliga stora investeringar, från transaktion till projektutveckling, är samlade och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Han börjar sin anställning 1 maj 2021.

För att möjliggöra utvecklingen har Stenvalvet även förstärkt avdelningen Investering med tre nya medarbetare.

Johan Rosén
är anställd som affärsutvecklare med fokus på transaktion och kommer närmast från CBRE.

Elisabeth Hoffsten
är anställd som affärsutvecklare med fokus på projektutveckling och har tidigare arbetat på Humlegården och Castellum.

 

Per Forell är anställd som affärsutvecklare med fokus på projektutveckling och kommer närmast från Newsec.

– Det känns oerhört glädjande att få välkomna Daniel Öhman till oss. Daniels personlighet och bakgrund passar perfekt in på Stenvalvet och han är rätt person att leda vår utvecklingssatsning. Det är lika glädjande att få välkomna tre seniora och mycket erfarna affärsutvecklare till teamet och jag ser fram emot vår fortsatta resa, säger Maria Lidström, vd för Stenvalvet.