27 april 2024
onsdag, 20 januari 2021 12:51

Optimal: Vaccinationsklinik öppnar i Gottsunda

Skrivet av 

 

 

 


Gottsunda centrum, som ligger 7 kilometer sydväst om Uppsalas stadskärna, har över 600 gratis parkeringsplatser, bibliotek, teater, bad, tennishall, Systembolag, Willy’s, ICA, Apotek och arbetsförmedling med mera. Själva gallerian har 21 butiker.

 

 


 




Region Uppsala öppnar en helt ny vaccinationsmottagning i Gottsunda Centrum för att öka kapaciteten inför den stora vaccinationen mot covid-19. Lokalen, som är på drygt 500 kvm, ligger vid centrumets östra entré, intill Fritidsbanken.

– Det är tack vare ett gott samarbete med Gottsunda Centrum och Region Uppsala, som vi kunnat få till en bra uthyrning med kort varsel, säger Emma Walheim, uthyrningsansvarig konsult på Optimal. Det blir ett bra läge för Region Uppsala, med hög tillgänglighet för boende i och kring Gottsunda. Vaccinationsmottagningen kommer att kunna öppna upp för vaccinering av allmänheten så snart de säkrat leveransen av vaccinet.

Med uppdrag från Malmö i söder till Kiruna i norr är Optimal fastighetsägarens högra hand i bland annat utvecklings- och etableringsfrågor, analyser och förvaltningsuppdrag.