27 april 2024
måndag, 18 januari 2021 12:45

Visma Esscom hyr 2.000 kvm i Ursvik Entré

Skrivet av 

 

 

 


Ursvik Entré, Rissneleden 110, Sundbyberg. Fotograf Per Erik Adamsson


 


Ett hyresavtal om cirka 2.000 kvm i Ursvik Entré  har tecknats med Visma Esscom, ett bolag inom Visma-koncernen och Nordisk Renting. Visma Esscom, med cirka 150 medarbetare, är verksamt inom avancerad drift, service och logistik för IT-lösningar. Inflyttning sker hösten 2021 och avtalet löper i sju år. Cushman & Wakefield har varit rådgivare åt fastighetsägaren Nordisk Renting.

I november 2020 tecknades hyresavtal med Sida om totalt 11.500 kvm vilket gör att cirka 60 procent av ytorna i Ursvik Entré sedan tidigare är uthyrda till långsiktiga och samhällsviktiga kunder och servicefunktioner.


– Vi är mycket glada att etablera vårt nya kontor för Visma Esscom i Ursvik Entré. Fastighetens strategiska läge, funktionella lokaler och goda kommunikationer passar vår framtida verksamhet mycket väl, säger Fabian Mogren, vd  för Visma Esscom.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Visma. De verkar i en växande bransch och står för ett nytt och intressant inslag i Ursvik Entré. Etableringen är helt i linje med Ursvik Entrés mål att vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.