26 april 2024
fredag, 15 januari 2021 12:09

SACO väljer Einar Mattsson som förvaltare

Skrivet av 

 

 

 


Sveriges Akademikers Centralförbunds, SACO:s, äger den totalrenoverade fastigheten på Lilla Nygatan 14 i Gamla Stan i Stockholm.

 

 


 

 

Den 11 januari 2021 tog Einar Mattsson över förvaltningen av Sveriges Akademikers Centralförbunds, SACO:s, totalrenoverade fastighet på Lilla Nygatan 14 i Gamla Stan i Stockholm. Den nyrenoverade fastigheten är en renodlad kommersiell fastighet. Av de åtta våningsplanen innehar SACO själva två plan, varav ett plan har en modern konferensanläggning. I uppdraget ingår teknisk och administrativ förvaltning samt drift.

Utöver att arbeta proaktivt med drift, teknik och administration för fastighetens och hyresgästernas bästa kommer vi också stötta SACO med uppstarten av den nyrenoverade fastigheten och garantisamordning. Framförhållning är ett ledord såväl som i välkomnandet av nya hyresgäster som upphandling och start av samarbeten med nya leverantörer till fastigheten, säger Jakob Windh, affärs- och verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.


Einar Mattsson Fastighetsförvaltning erbjuder både totalförvaltningsuppdrag och deltjänster. På uppdrag av SACO kommer vi i kv. Midas 6 att arbeta med administrativ och teknisk förvaltning samt drift.