29 april 2024
måndag, 14 december 2020 14:23

Nordr bygger hela Haga Boulevard med 243 bostäder

Skrivet av 

 

 

 


Priserna i Nordrs kv. Haga Boulevard i Hagastaden i Stockholm är mellan 2.525.000 och 11.695.000 kr för 1-5 rum om 34,5 - 102,5 kvm. Beräknad inflyttning är från april 2023.


 

 

 

 

 

 

 







Det nya bostadskvarteret Haga Boulevard som Nordr (fd Veidekke Eiendom) utvecklar i Hagastaden i Stockholm har lockat stort intresse. Försäljningen av lägenheterna i projektet har gått så pass bra att bolaget nu väljer att byggstarta även den andra bostadsrättsföreningen – Brf Haga Venue – i kvarteret. För den första föreningen - Brf Haga Boulevard – fattades byggstartsbeslut tidigare under hösten. Totalt byggs 243 lägenheter i det nya bostadskvarteret och de första köparna kommer att kunna flytta in i sina nya bostäder under 2023. 

–  Under hösten har vi sett ett enormt intresse och vi har nu sålt över 60 procent av bostäderna i hela kvarteret. I den första bostadsrättsföreningen har vi dessutom sålt mer än 80 procent av bostäderna. Vi har fortfarande några av våra unika och populära bostäder kvar i Haga Venue och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa fler av våra intressenter till ett köp av en passande bostad i denna fina nya stadsdel, säger Åsa Lagerlöf, försäljningschef för Nordr.

Lägenheterna i kvarteret Haga Boulevard är planerade för att vara så yteffektiva som möjligt och de har en genomgående hög standard. Planlösningarna varierar och det finns lägenheter med boytor om 35-102,5 kvm som fördelar sig på 2-5 rum och kök. Många bostäder har stora balkonger som vetter mot sydväst och som har utsikt över Hälsingeparken. Flera lägenheter har även uthyrningsbara delar. Kvarteret har ett eget garage för de boende under huset, vilket är en fördel i Hagastaden.

– Att vi nu tar steget till byggstart för hela kvarteret innebär att vi fortsätter vår medverkan till färdigställande av hela Hagastaden – en stadsdel som blir ett mycket fint tillskott till Stockholms fortsatta utveckling. Vi ser fram emot att Hagaparken så småningom leds in i parkrummet, precis intill det nya bostadskvarteret, så att området på riktigt tar steget till att gestalta det nya mötet mellan Stockholms stenstad och Karolinskas akademiska kvarter, säger Erik Westling, projektledare för Nordr