27 april 2024
onsdag, 02 december 2020 15:12

Nordic PM hyr ut kontor åt Stettin på Gärdet

Skrivet av 

 

 

 


Nordic PM hyr ut på Sandhamnsgatan 63 i Stockholm, i en fastighet i kvarteret Settin som omfattar totalt 7.483 kvm, invid sportfältet på Gärdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



På uppdrag av fastighetsägaren Fastighets AB Stettin hyr Nordic PM ut en ljus och modern kontorslokal på Sandhamnsgatan 63 i Stockholm, i en fastighet i kvarteret Settin som omfattar totalt 7.483 kvm, invid sportfältet på Gärdet.

Tillträdande hyresgäst är Sales Support Sweden AB, ett av Sveriges ledande säljbolag. Hyresavtalet löper på 6 år och ytorna skräddarsys nu inför tillträdet i början av juni 2021.

Fastigheten ligger med närhet till naturområde och sportfält. Det är en modern kontorsfastighet med en mängd servicefunktioner såsom konferensytor, gym, restauranger, gemensam terrass för hyresgäster, dusch och omklädningsrum, cykelparkering, garage och postservice.

– Vi är glada att vårt effektiva uthyrningsarbete och det goda samarbetet med fastighetsägaren och hyresgästens representant lett till att huset får ytterligare en stabil och långsiktig hyresgäst, säger Ulrica Sjölund, uthyrningschef på Nordic PM AB.