17 maj 2024
fredag, 05 juni 2020 10:07

CBRE hyr ut åt Knightec

Skrivet av 

 

 

 


Precis vid kajkanten i Nyhamnen i Malmö ligger Ångbåtsbron dit Knightec flyttar senare i år.

 

 

 

 

CBRE har förmedlat en kontorsuthyrning på Ångbåtsbron 1 åt hyresgästen Knightec. Knightec flyttar därmed sitt kontor från Lund till Malmö och flytten är planerad till senare i år.

Kontoret är på närmre 800 kvm och fastighetsägare är AB Cydonia.

Hajra Kahlon
, CFO AB Cydonia, kommenterar:
– Vi är mycket glada att det spännande bolaget Knightec valt Ångbåtsbron som sitt nya kontor. Här kommer de få fina verksamhetsanpassade kontorslokaler ett stenkast från Malmö C och med en fantastisk utsikt över sundet. Vi tackar även CBRE för förmedlingen och samarbete som ledde fram till signering.

Marie Willstrand, uthyrningskonsult, CBRE Sweden, kommenterar:
– Knightec har sökt efter rätt lokal sedan en tid. Det känns extra roligt att det till slut blev Ångbåtsbron. Läget är svårslaget med kort promenad till såväl kommunikationer som restauranger och gym. Dessutom har fastigheten en unik plats med vatten åt tre håll och härlig utsikt in mot stan. Det finns fortfarande lediga ytor kvar så hoppas och tror att fler får upp ögonen för Ångbåtsbron.

Knightec AB är ett svenskt privatägt konsultföretag som arbetar med digitalisering, produktutveckling, kvalitetssäkring och projektledning från tio kontor i Sverige. Företaget har drygt 700 anställda.