19 maj 2024
torsdag, 16 april 2020 13:32

Fredrik Nygren blir Commercial Manager på Logicenters

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Logicenters fortsätter att stärka sitt svenska team genom att rekrytera en logistikprofil som ska stötta den framtida tillväxtresan. Logistikfastighetsaktören knyter nu till sig Fredrik Nygren (bilden) som tillträder rollen som Commercial Manager för Logicenters i Sverige. Nygren har en gedigen erfarenhet av logistikbranschen och kommer senast från rollen som Branch Manager på Schenker.

Logicenters har högt ställda ambitioner och expanderar i både Sverige och i övriga Norden. För att stötta den framtida tillväxten och som en del i den fortsatta satsningen rekryterar nu logistikfastighetsaktören en Commercial Manager till Logicenters i Sverige, Fredrik Nygren, som kommer att ansvara för den fortsatta affärsutvecklingen i Sverige.

– Fredrik har en mångårig erfarenhet av branschen och en gedigen förmåga att sätta sig in i kundens behov. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att uppnå våra högt ställda förväntningar på verksamhetens vidare utveckling. Jag vill varmt välkomna Fredrik till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Fredrik Nygren
besitter en lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har de senaste decennierna varit verksam i flera framstående logistikbolag. Senast kommer han från rollen som Branch Manager på Schenker. Innan dess har han haft ledande roller som försäljnings- och affärsutvecklingschef på LGT Logistics samt som Sales & Commercial Manager på Aditro Logistics. Nu blir Fredrik Nygren en nyckelperson i Logicenters team.

 

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket stolt och glad över och jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team, säger Fredrik Nygren.

Logicenters är en ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland med över 1,3 miljoner kvm i logistikutrymme. Logicentersutvecklar, bygger om och äger moderna logistikanläggningar på de viktigaste platserna i regionen. Logicenters är specialiserade på modern logistik och alla fastigheter uppfyller de höga krav på kvalitet, effektivitet och flexibilitet som krävs av logistikverksamhet i världsklass. Logicenters bildades av NREP år 2015.