24 juni 2021
torsdag, 21 februari 2019 10:44

Cushman & Wakefield: Toppnamn till Capital Markets

Skrivet av 

 

 


Efterfrågan på Cushman & Wakefields rådgivningstjänster fortsätter att växa och det råder fortsatt högt tryck på den svenska fastighetsmarknaden. Cushman & Wakefield förstärker därför sitt team och rekryterar toppnamnet Ulf Brandes (bilden) till Capital Markets. I sin roll som International Partner kommer Brandes bland annat att fokusera på att identifiera och genomföra affärer samt att ytterligare utveckla företagets transaktionsverksamhet.

 

Rekryteringen sker i samband med det fortsatt stora inflödet av kapital till den svenska fastighetsmarknaden både från svenska och internationella investerare. För att möta det ökade trycket krävs ytterligare expertis inom fastighetsaffärer och transaktioner. Ulf Brandes kan med sin långa erfarenhet inom just transaktionsrådgivning och fastighetsvärdering bidra till att stärka Capital Markets team, något Karl Persson ser fram emot.

 

Karl Persson, Head of Sweden, säger:

– Det här blir jätteroligt! Vi ser ett fortsatt stort affärsflöde på den svenska fastighetsmarknaden och har ambitionen att fortsätta växa vår transaktionsverksamhet med fler rekryteringar under 2019.

 

Det stora affärsflödet på den svenska fastighetsmarknaden leder till ett behov av fler kunniga medarbetare, som tillsammans med det befintliga teamet ska fortsätta utveckla verksamheten. Ulf Brandes ska med sina 30 års erfarenhet inom branschen bistå med att identifiera och genomföra viktiga affärer för Capital Markets.

 

Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, säger:

– Vi växer inom transaktion och är glada över att kunna fortsätta attrahera meriterade medarbetare. Ulf kommer att bidra till att stärka vårt team ytterligare med sin kombination av erfarenhet, driv och affärsfokus.