20 juli 2024
torsdag, 06 september 2018 17:25

Pangea starkare med flera rekryteringar

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                          

Under de senaste månaderna har Pangea Property Partners rekryterat sex nya medarbetare, fyra i Stockholm och två i Oslo.

 

– Det är ingen hemlighet att det har varit ett turbulent år med stor personalomsättning hos flera av våra konkurrenter, särskilt på den svenska marknaden. Så vi är väldigt glada och stolta över att kunna bygga vidare på vår solida position genom att locka till oss nya begåvade och ambitiösa medarbetare, säger Andreas Birgersson (bilden), ansvarig för verksamheten i Sverige.

 

Han fortsätter:
– Nyanställningarna stärker Pangea inom framförallt två områden. För det första utökar vi vår analyskapacitet, vilket är viktigt för att kunna erbjuda en proaktiv och idébaserad rådgivning med hög servicenivå. Vidare stärker vi vår position inom hotellfastighetssektorn, där vi nyligen har lanserat ett dedikerat hotellteam och en ny hotellrapport som utkommer varje månad.

 

De nyanställda är: Julia Bergqvist, analytiker i Stockholm, tidigare på Nordier. Fredric Gylling, analytiker i Stockholm, tidigare på Kungsgatan Corporate Finance. Christian Sahlström, analytiker i Stockholm, tidigare på Savills. Tobias Årfelt, associate i Stockholm, tidigare på Annordia. Kristian Hoem, analytiker i Oslo, student från Copenhagen Business School och Victoria Tichit, associate i Oslo, tidigare på JLL Hotels & Hospitality.

 

Hittills i år har Pangea exempelvis varit rådgivare åt Starwood vid förvärvet av 32,1 procent av rösterna i Victoria Park samt försäljningen av 51 lager- och logistikfastigheter till Hemfosa för 3,6 Mdr kr, vilket är årets två största fastighetsaffärer i Sverige.