28 maj 2024
måndag, 14 maj 2018 16:20

Newsec rekryterar John Eriksson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                      

Sedan i höstas har Newsec stärkt positionen i Mälardalsregionen med omnejd genom öppnandet av ett rådgivningskontor i Örebro. Ambitionen är att satsa mer på regionstäder och erbjuda högkvalitativ fastighetsrådgivning.

 

Den första rekryteringen till kontoret är John Eriksson (bilden) som har mer än sju års branscherfarenhet. Han är auktoriserad värderare och flitigt anlitad av ett stort antal banker, fastighetsägare och kommuner i Västerås, Eskilstuna, Karlstad och Örebro. John kommer närmast från Nai Svefa. Ambitionen är att på ett par års sikt växa verksamheten med ytterligare 3-4 personer.

 

– Vi ser en ökande efterfrågan på Newsecs rådgivningstjänster i starka regionstäder och då är Örebro, med sin goda tillväxt och centrala läge, ett givet val för etablering. Vi ser med tillförsikt fram emot att stötta fastighetsägare i en av Sveriges snabbast växande regioner och med en lokalt förankrad person som John som en del av teamet känner vi oss trygga med att det kan bli en fin utveckling, säger Max Barclay, chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.