20 juli 2024
fredag, 06 april 2018 11:17

Castellum rekryterar Hanna Eriksson

Skrivet av 
alt

                                                                                      
Som ett led i att utveckla och underhålla kundnära, långsiktiga och lönsamma relationer har Castellum AB rekryterat Hanna Eriksson (bilden) till rollen som Nationell Key Account Manager. Hon kommer senast från Cushman & Wakefield där hon arbetat med hyresgästrådgivning mot både internationella och svenska hyresgäster. Tidigare har hon arbetat inom förvaltning och fastighetstutveckling inom Humlegården Fastigheter och Skanska.
    

Rollen Nationell Key Account Manager på Castellum är nyinrättad och är en strategiskt viktig koncerngemensam funktion inriktad mot affärsutveckling och kundrelationer inom affärssegmentet bank, finans, försäkring och konsulthus.
    

– I takt med att fastighetsbranschen förändras och kraven från våra kunder ökar så blir det allt viktigare att i tidiga skeden fånga kundernas strategiska behov och få insikt om deras långsiktiga affär ur ett lokalförsörjningsperspektiv. Jag ser fram emot att få jobba närmare kunden och utveckla relationerna för att bättre kunna möta behov och tillsammans med kunderna utveckla framtidens affärer och fastigheter, säger Hanna Eriksson.