6 maj 2024
onsdag, 25 oktober 2017 19:17

Eurocommercial inviger Hallarna

Skrivet av 
alt
Totalt kommer Hallarna att innehålla 90 butiker på en uthyrbar yta om 44.000 kvm med ett 15-tal helt nya koncept till Halmstadsmarknaden.

 

Eurocommercial Properties har utökat och döpt om Eurostop Halmstad till Hallarna. En ny del med närmare 40 nya butiker, varav 11 är helt nya för Halmstad och meningen är att köpcentrumet därmed ska bli det självklara förstahandsvalet för shopping, upplevelser och möten i Halland. Totalt kommer Hallarna att innehålla 90 butiker på en uthyrbar yta om 44.000 kvm.

 

– Vår målsättning har hela tiden varit att ge Hallänningarna en handelsplats att vara riktigt stolta över. Gensvaret från handeln har varit mycket starkt positivt under uthyrningsarbetet och det har bekräftat vår egen bild av att Halmstad och Halland är en stad och en region som har goda framtidsutsikter, säger Martin Bjöörn, Sverigechef på Eurocommercial.

 

– Vi har uppnått alla våra mål avseende butiksmixen och jag är extra stolt över att vi har lyckats attrahera ett 15-tal helt nya koncept till Halmstadsmarknaden, tillägger uthyrningschef Kati Stork.

 

Eurocommercial Properties Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Eurocommercial Properties NV som är börsnoterat på Euronext och är en av Europas ledande köpcentrumspecialister. Bolaget bildades 1991 och bolaget äger åtta köpcentrum i Sverige värda totalt cirka 8 Mdr kr, motsvarande 22 procent av Eurocommercials totala innehav.