24 september 2023
tisdag, 17 januari 2017 12:35

Scheiwiller Svensson Arkitektkontor expanderar

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                                 

De senaste medarbetarna på Scheiwiller Svensson Arkitektkontor, överst från vänster: Jonas Wahlberg, Barbara Gensler, Gustav Svärdh, Tove Ekström, Pontus Lommered, Ulf Edgren, Biju Nair, Yuliya Grebyonkina, Dario Pompili och Luisa Gomes.

 


Scheiwiller Svensson Arkitektkontor fortsätter att växa. Inför 2017 utökar kontoret sin kompetensbas med ytterligare tio medarbetare – en långsiktig strategi för att stärka kontorets kompetens inför framtiden. Den senaste att ansluta sig till kontoret är arkitekt Jonas Wahlberg. Han kommer närmast från Bentley Systems där han arbetat som BIM Application Manager. En ovärderlig kompetens för Scheiwiller Svensson som nu befäster sin ledande roll inom BIM på marknaden.
    

– Samtliga projekt som rullar på vårt kontor körs med BIM. Det hjälper oss att hålla koll på alltifrån byggnadsdelar till oförutseeda kostnaderna. Nästa steg är att få fastighetsägarna att förstå vad BIM kan göra för dem i förvaltningsskedet. Här finns mycket att lära ut och pengar att spara., säger Pelle Öhlin, BIM-ansvarig.

 

Scheiwiller Svensson expansion är en medveten strategi för att stärka kompetensen inom kontorets affärsområden.
    

– Många av våra projekt idag handlar om att bygga stad. Detta ställer stora krav och en djuplodande förståelse för stadens mekanismer. Det är först när vi korskopplar våra affärsområden kontor, bostad, retail och leisure och får dem att samverka, som vi uppnår synergier och ett fungerande samhälle har chans att ta form, säger Ari Leinonen, vd för Scheiwiller Svensson Arkitektkontor.