20 juli 2024
torsdag, 29 december 2016 22:51

Vasakronan tecknar ramavtal med Tema

Skrivet av 
alt

Upprustningen av kontorsfastigheten Klara C i centrala Stockholm är exempel på tidigare samarbete mellan Vasakronan och Tema.

 

Vasakronan har tecknat nytt ramavtal med Tema. Ramavtalet avser arkitekturkategorierna lokalanpassning, inredningsarkitektur, husbyggnad samt arbetsplatsstrategi inom region Stockholm. Avtalet gäller från och med första januari 2017.

 

Vasakronan och Tema har tidigare samarbetat i en mängd projekt. Ett nyligen färdigställt projekt är upprustningen av den blåklassade kontorsfastigheten Klara C på Vasagatan i Stockholm. Projektet är Vasakronans största om- och tillbyggnadsprojekt någonsin.

 

– Vi ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete med Vasakronan. Det är en professionell kund som sätter hållbarhet och kvalitet i första rummet vilket stämmer helt överens med Temas synsätt, säger Marika Axén, affärsområdeschef på Tema.

 

Upprustningen av kontorsfastigheten Klara C i centrala Stockholm är exempel på tidigare samarbete mellan Vasakronan och Tema.

 

Tema är ett företag inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning med kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Norrköping. Sedan 2016 är Tema en del av Projektengagemang – en av Sveriges större konsultkoncerner inom arkitektur och teknik med cirka 1.000 medarbetare.