3 maj 2024
torsdag, 12 maj 2016 19:24

Atrium Ljungberg kontrakterar Accountor

Skrivet av 
alt

Atrium Ljungberg hyr ut 2.370 kvm i öppna kontorslandskap, 12 mötesrum, 10 samtalsrum, samlingsytor samt 16 enskilda kontor i fastigheten Härden 14 på S:t Eriksgatan 113.

 

Det finska tillväxtföretaget Accountor, ett av Sveriges största bolag inom digitala ekonomitjänster, flyttar in i nya lokaler hos Atrium Ljungberg. De totalrenoverade lokalerna på S:t Eriksgatan 113 i Stockholm huserade tidigare spelbolaget King. I augusti ifjol köpte Accountor löne- och redovisningsföretaget Matrisen och som ett sista led i sammanslagningen ska bolagets 175 medarbetare i Stockholm nu få flytta in i de gemensamma lokalerna cirka 2.370 kvm. Accountor satt tidigare på Dalagatan 100 och Matrisen på Luntmakargatan 49.

 

– Eftersom vi kommer från två olika bolag har vi olika företagskulturer. Därför har vi tänkt helt nytt när vi inrett för att det ska passa alla. Vi har bland annat arbetat för att skapa en lounge – en integrerad yta som fungerar som en öppen samlingsplats för våra medarbetare. Vi har även arbetat mycket med vår matsal och satsat på att ge den en cafékänsla för att också den ska kunna fungera som en plats för informella möten och samtal, säger Katarina Hall, chef för backoffice på Accountor som lett arbetet kring renovering och inredning av de nya lokalerna.