27 april 2024
måndag, 11 april 2016 16:08

NIRAS välkomnar nya medarbetare

Skrivet av 
alt

                                                              

NIRAS Property Consultants växer för att hålla jämna steg med nya spännande uppdrag. Nu välkomnas fyra nya medarbetare till företagets kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.
   

Efter några år hos branschkollegor har Katarina Caesar (bilden t v) som valt att söka sig tillbaka till NIRAS. Katarina som är utbildad byggnadsantikvarie, kommer närmast från HSB Skåne och går in i en roll som byggprojektledare på vårt kontor i Malmö.

 

Ny på Malmökontoret är även Sofie Andersson. Hon börjar som junior byggprojektledare och har närmast avslutat sitt examensarbete i samarbete med NIRAS. Hennes första utmanande uppdrag blir att utforma ett mentorsprogram för alla nyanställda och juniora konsulter inom affärsområdet.
    

Vidare har Joel Wangenborg (bilden i mitten) rekryterats till NIRAS i Stockhom som projektledare inom bygg och fastighetsutveckling. Han kommer närmast från en tjänst som inköpare på MVB Öst.
    

Slutligen börjar Bertil Nordberg (bilden t h) som seniorkonsult och projektledare på NIRAS i Göteborg. Han har drygt 40 år i branschen, varav de 15 senaste inom Västfastigheter där haft skiftande roller i ledande befattning.