1 maj 2024
måndag, 25 januari 2016 12:47

NP3 bygger bilhall i Sundsvall

Skrivet av 
alt
I Nacksta, 3 km väster om Sundsvalls centrum, ska NP3 bygga en bilhall om 2.800 kvm.

 

alt

Mats Andersson, affärsområdesansvarig för NP3 i Sundsvall.

 

NP3 Fastigheter och Bilhallen E14 Sundsvall AB har tecknat ett avtal avseende uppförande och förhyrning av en bilanläggning om 2.800 kvm. Inflyttning beräknas till fjärde kvartalet i år och hyresavtalets längd är 15 år. Det årliga hyresvärdet ligger på drygt 2,6 Mkr. Produktionskostnaden beräknas uppgå till knappt 35 Mkr.


Anläggningen kommer att uppföras i Nacksta industriområde som ligger cirka 3 km väster om Sundsvalls centrum, i omedelbar anslutning till E14. Bilhallen i Sundsvall kommer att hyra fastigheten fullt ut.
    

– Då vi under en lägre tid varit trångbodda i våra nuvarande lokaler så känns det inspirerande att helt få anpassa en ny bilanläggning som kommer att inrymma Kia, Mitsubishi och begagnade bilar, säger Göran Sörgren, vd Bilhallen i Sundsvall.
    

– Äntligen sätter vi spaden i backen även i Sundsvall som är NP3s största och första marknadsområde. Extra kul att kunna producera för en befintlig hyresgäst som vill ta nästa steg i sin utveckling och expandera sin verksamhet, säger Mats Andersson, affärsområdesansvarig för NP3 i Sundsvall.