6 december 2022
måndag, 02 november 2015 12:41

Croisette rekryterar Dackheden och Pettersson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                  
Croisette Real Estate Partner välkomnar Fredrik Dackheden (bilden t v) som rådgivare i transaktionsverksamheten och Charlotte Pettersson (t h) som rådgivare inom värdering och analys. Fredrik Dackheden kommer närmast från Leimdörfer, där han arbetat med transaktioner i Öresundsregionen och Charlotte Pettersson kommer närmast från NAI Svefa, där hon arbetat som värderings- och analyskonsult.
    

I en kommentar till rekryteringarna framhåller Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner, att både Fredrik Dackheden och Charlotte Pettersson kommer att utgöra grunden för Croisettes transaktionsverksamhet respektive värdering och analys. I och med rekryteringarna har stommen bildats för samtliga bolagets affärsområden: Transaktion, Värdering och Analys samt Uthyrning.
    

– Det är oerhört positivt att vi lyckats attrahera Charlotte och Fredrik, som båda är unga, ambitiösa och extremt attraktiva på arbetsmarknaden. Precis den typen av medarbetare vi söker. Jag kan stolt säga att vi kommer kunna hålla ett tempo som blir svårt att matcha, säger Per Svensson.
    

Croisette har även rekryterat ytterligare personer till transaktionsteamet. Mer information om detta släpps inom kort.