25 april 2024
måndag, 10 november 2014 18:00

Tellefsen till JLL Tenzing Capital Markets

Skrivet av 
alt

                                                                 
JLL Tenzing Capital Markets fortsätter att expandera sin verksamhet i Sverige. Nu ansluter den erfarne rådgivaren inom retail, Fredrik Tellefsen (bilden), till kontoret i Stockholm. Han har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av kommersiella lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

 

– Segmentet för detaljhandelsfastigheter tilldrar sig ett stort intresse från våra kunder och Fredrik kommer att hjälpa oss att ytterligare fördjupa vårt erbjudande genom sin erfarenhet och solida kunskap inom detaljhandelssektorn, säger Tom Lindahl, chef för JLL Tenzing Capital Markets.

 

– Vi är mycket glada över att Fredrik Tellefsen väljer att komma tillbaka till JLL där han tidigare arbetat som chef för Retail Development & Leasing. Fredrik är väldigt uppskattad av såväl kunder som kollegor och jag är övertygad om att hans erfarenhet kommer att tillföra viktig kunskap till vårt redan framgångsrika team. Med spetskompetens inom såväl transaktionsrådgivning som uthyrning och analys kan vi erbjuda våra kunder en bred kunskap avseende detaljhandelsfastigheter, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.