17 maj 2024
tisdag, 06 maj 2014 18:49

Atrium Ljungberg hyr ut till ICA i Farsta

Skrivet av 
alt
Atrium Ljungberg har byggt till Farsta Centrum med 3 400 kvm.

 

Atrium Ljungberg inviger en tillbyggnad om 3 400 kvm i Farsta Centrum där ICA Kvantum och ytterligare tre butiker öppnar. Etableringen av de nya butikerna, vilka utöver ICA är Apoteket, IT-doktorn och Taco Bar, är ett led i att stärka det totala utbudet i centrumet och att bli en stark matdestination. Den byggnaden rymmer även ett parkeringsgarage i två plan med totalt drygt 140 p-platser.

 

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra besökare ett ännu större utbud. I augusti öppnar också Pappas Deli i samma byggnad. Med en modern ICA Kvantum stärker vi utbudet genom en effektiv och rationell livsmedelsbutik med generösa öppettider, stort utbud och hög kvalitet, säger Thomas Levander, marknadsområdeschef i Farsta Centrum.

 

Atrium Ljungbergs planer är att fortsätta investera i Farsta Centrum, närmast genom att vidareutveckla det nedre butiksplanet.

 

– Vi vill vi förstärka och förtydliga utbudet av mat- och dagligvaror även på det nedre planet, som redan idag har aktörer som Hemköp, Coop Konsum och Systembolaget, avslutar Thomas Levander.