5 maj 2024
onsdag, 18 september 2013 19:08

Newsec startar kommunikationsbyrå

Skrivet av 
alt

Newsec Communication ska ledas av Niklas Alm.

 

Newsec breddar sitt erbjudande och startar en strategisk kommunikationsbyrå, Newsec Communication, med fokus på rådgivning till fastighetsrelaterade bolag och organisationer, verksamma främst på den svenska marknaden.

 

Newsec Communication kommer att ledas av Niklas Alm, som närmast kommer från en position som kommunikationsdirektör inom Stronghold. Alm har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, inte minst vad avser finansiell kommunikation i samband med transaktioner och han har bland annat verkat som senior rådgivare till en mängd företagsledningar samt som vd för Citigate Stockholm. 

 

– Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs. Vidare finns det en rad synergier med Newsecs övriga verksamhet, inte minst vad avser nätverk och kompetens. Bland annat har vi tillgång till branschens vassaste analysavdelning, vilket även gör oss till en lämplig partner vad avser årsredovisningar med mera, säger Niklas Alm.

 

Newsec Communication ska drivas som ett dotterbolag till Stronghold AB med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.