3 maj 2024
torsdag, 12 september 2013 20:01

Atrium Ljungberg inviger Mobilia

Skrivet av 
alt

Atriuim Ljungberg tillför fler verksamheter till Mobilia i Malmö.

 

alt

Anders Murmark, marknadsområdeschef för Atrium Ljungberg i Mobilia.

 

Atrium Ljungberg miljardinvesterar i köpcentrumet Mobilia, som under de senaste åren successivt utvecklats från traditionellt köpcentrum till nytt stadskvarter – en levande mötesplats – med handel, restauranger, service och bostäder. Invigningen för Malmöborna sker den 26 september. Samtidigt har Mobilias och södra Malmös resa in i framtiden bara börjat. Atrium Ljungberg ska tillföra kompletterande verksamheter för att säkerställa flöden av människor under dygnets alla timmar.

 

– Vi brinner för att bygga stadsmiljöer och utveckla platser. Malmö är en av våra mest prioriterade marknader där vi tidigt såg Mobilias potential. Mobilia har en unik industrihistoria som vi byggt vidare på och skapat en integrerad miljö med handel, restauranger, bostäder och samhällsservice. Dessa faktorer stöttar varandra och sörjer för både behov och efterfrågan, säger Ingalill Berglund, vd Atrium Ljungberg

 

Mobilia har drygt hundra olika butiker, restauranger och serviceverksamheter. Flera viktiga flödesskapande aktörer finns i kvarteret: Ica, Willys, H&M, Clas Ohlson och Åhléns. Dessa har kompletterats med mindre och lokala aktörer.

 

– Vi är väldigt nöjda med blandningen av stora välkända kedjeföretag och lokala varumärken. Mixen skapar dynamik och kommer att göra Mobilia ännu mer spännande. Att dessutom många restauranger och caféer har valt att etablera sig hos oss har varit viktigt i skapandet av en mötesplats som Mobilia, säger Anders Murmark, marknadsområdeschef för Atrium Ljungberg i Mobilia.