19 maj 2024
söndag, 16 juni 2013 15:46

Scandic Visby har öppnat

Skrivet av 
alt

Scanic Viby har nu 214 rum med sammanlagt 509 bäddar.

 

I helgen öppnade Scandic Visby sitt första hotell på Gotland efter att ha genomfört en omfattande renovering och utbyggnad av Visby HamnHotell. Hotellet har nu 214 rum med sammanlagt 509 bäddar. Många av rummen är familjerum och det finns även 27 handikapprum. Dessutom har hotellet en konferensanläggning, dubbla restauranger, pool, utespa, gym och ett oslagbart läge mitt emot färjeterminalen, några minuter från den medeltida stadskärnan.

 

Sedan början på maj har det varit fullt fokus för att säkerställa att Scandics koncept med stamgästprogram, lobbyshop, lekhörna, frukost och wifi finns på plats när den första gästen checkar in för att såväl stamgäster som nytillkomna till kedjan ska känna sig som hemma.

 

– Många av våra kunder har hört av sig till oss för att berätta hur glada de är över att vi nu öppnar på Gotland. Vi hoppas att öka affärs- och konferensmöten året runt. Läget för hotellet är perfekt och passar för såväl turistande familjer som för affärs- och konferensgäster. Närheten till färjan minimerar restiden och att det bara är ett par minuters promenad till den medeltida stadskärnan gör det enkelt att njuta av Visbys stora utbud av nöje och kultur, säger Margareta Thorgren, kommunikationsdirektör på Scandic.