8 maj 2024
onsdag, 20 februari 2013 20:46

Catella startar finansieringsrådgivning i Tyskland

Skrivet av 
alt
Anders Palmgren, Head of Corporate Finance på Catella.

 

Catella breddar den tyska verksamheten med erbjudande inom finansieringsrådgivning. För att starta och leda den tyska satsningen på finansieringsrådgivning har Simone Schmidt rekryterats. Hon kommer senast från the Ersten Abwicklungsanstal (EAA), den tyska banken WestLB:s fastighetsavvecklingsenhet. Hon har tidigare verkat på Morgan Stanley, RBS och Deutsche Bank.

 

Den tyska satsningen är ett led i Catellas arbete att utveckla tjänsteutbudet, med målet att erbjuda finansierings- och värderingstjänster på samtliga sin elva marknader.

 

– Vi påbörjade det strategiska arbetet med att harmonisera vårt tjänsteutbud i samtliga länder i fjol. Tyskland är en viktig europeisk marknad, där vi dessutom ser stor tillväxtpotential för Catella. Därför är det naturligt att en av de första satsningarna görs just i Tyskland. Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Simone Schmidt, som har spetskompetens och bred erfarenhet från finansieringsområdet, säger Anders Palmgren, Head of Corporate Finance på Catella.