16 maj 2024
torsdag, 02 juli 2020 10:03

Eitech hyr mer av Galären i Luleå

Skrivet av 

 

 

 


Galärens fastighet på Yttervikens industriområde i Luleå där Eitech utökar sina lokaler.

 

 

 

 


Galären och ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag, Eitech AB, har tecknat hyresavtal om utökning av de befintliga lokalerna i Luleå och en förlängning av avtalstiden. Utökningen gör att Eitech kan rekrytera 10-20 nya tjänster till Luleå.

Eitech hyr drygt 600 kvm lokaler av Galären på Yttervikens industriområde i Luleå. I och med utökat avtal hyr Eitech drygt 1.000 kvm samtidigt som avtalet förlängs med 5 år.

– Vi är mycket glada att Eitech utökar verksamheten i vårt bestånd. Vi har haft ett långt samarbete med företaget och är glada att vi får fortsätta det nu när företaget växer, säger Vincent Lundahl, lokaluthyrare på Galären.

– Vi behöver utöka verksamheten i Luleå för att bemöta vår efterfrågan och för att kunna bli fler medarbetare behöver vi större ytor. Tillsammans med Galären har vi hittat en lösning som underlättar vår fortsatta expansion, säger Kurt Johansson, regionchef på Eitech AB.

Eitech tar över de nya ytorna från och med 1 januari 2021. Då kommer Galären och Eitech gemensamt investera i en långsiktig ombyggnation och förädling av ytorna för att skapa en ny och verksamhetsanpassad lokal för Eitechs verksamhet.