26 april 2024
torsdag, 28 maj 2020 12:24

Peter Svensson, ny vd för Einar Mattsson Byggnads AB

Skrivet av 

 

 

 

 


Sollentunahem har utnämnt en ny vd som är Anna Mellström, nuvarande vd för Einar Mattsson Byggnads AB. Det innebär att Peter Svensson (bilden) får dubbla roller då han den 1 juni blir vd för Einar Mattsson Byggnads AB och då han samtidigt fortsätter att som vd leda Einar Mattsson Projekt AB.

– Det kommer att gagna båda bolagens verksamhet att ledas av en och samma vd. Det ger bolagen möjlighet till ett effektivare samarbete som i förlängningen ska leda till lägre produktionskostnader och bättre kvalitet i produkten, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

– Jag ser fram emot att få ihop all den kunskap och erfarenhet som finns i de båda bolagens ledningsgrupper, för att få till rätt produkt, på rätt plats till rätt pris, så att vi fortsatt kan stå stabila på marknaden, oavsett konjunktur, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB. 

Peter Svensson leder Einar Mattsson Projekt AB sedan september 2019. Han har mångårig branscherfarenhet bland annat som vd för PEAB Bostadsutveckling. Han har även arbetat på NCC, Skanska och Bjerkings.