29 april 2024
torsdag, 03 oktober 2019 14:20

NIRAS förstärker i Göteborg och Stockholm

Skrivet av 

 

Nya medarbetare på NIRAS, från vänster: Kristoffer Lundgren, Dario Petrovic, Linnéa Emmot Tiger, Mikael Karlsson och Marcus Lundström.



NIRAS har på senare tid vunnit flera stora ramavtal och intressanta uppdrag och därför förstärker NIRAS Corporate Real Estate Services sitt nationella team med nya kollegor i Göteborg och i Stockholm.


Linnéa Emmot Tiger och Marcus Lundström har anslutit till CRES i Göteborg. Linnéa Tiger började på NIRAS som byggprojektledare i januari och hon kom då senast från ALFRED Consulting där hon arbetat som projektledare. Från och med 1 oktober ansluter hon till CRES som projektledare inom Hyresgästrådgivning. Marcus Lundström kommer från utbildning inom Bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

 

Till Niras kontor i Stockholm Stockholmskontor har följande nya kollegor anslutit:
Milena Kuljanin, som senast kommer från Cushman & Wakefield, där hon arbetat med Tenant representation. Hon kommer med sin erfarenhet inom Hyresgästrådgivning direkt leverera stor nytta till NIRAS kunder. Dario Petrovic, som närmast från Svefa där han arbetat med värdering och analys. Kristoffer Lundgren och Mikael Karlsson kommer från utbildning inom Affärsutveckling och entreprenörskap samhällsbyggnadsteknik på Chalmers respektive Fastighet och finans på KTH.

 

– Vi ser en stor efterfrågan för våra tjänster inom hyresgästrådgivning. Vi är glada att förstärka våra konsultteam i Göteborg och Stockholm med nya kollegor som delar vår målsättning att skapa stora kundvärden i våra uppdrag, säger Cajsa Nyberg och Oskar Lundqvist, Team Managers på NIRAS Corporate Real Estate Services.


NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2.200 medarbetare och kontor i 27 länder. I Sverige  har NIRAS cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping.