29 april 2024
torsdag, 03 oktober 2019 13:12

Colliers: Ett program för karriärutveckling

Skrivet av 

 

Sofia Folstad, Associate Director på Colliers i Sverige, är en av de 16 utvalda som deltar i programmet för karriärutveckling.


De 16 utvalda medarbetarna på Colliers som deltar i programmet för karriärutveckling, ACCELERATE.

 


Colliers International lanserar ett program för karriärutveckling, ACCELERATE, för den europeiska kapitalmarknaden.

– På Colliers anser vi att ett bra ledarskap är helt nödvändigt för att utveckla en levande, framgångsrik och innovativ arbetsplats. Vi är engagerade i att våra medarbetare på alla nivåer i företaget ska växa och utvecklas, och som en del i den här talangsatsningen är jag stolt över att vara styrelsesponsor för ACCELERATE, säger Tony Horrell, vd för Colliers i Storbritannien och på Irland. Att identifiera talanger och skapa förutsättningar för nästa generation av transaktionsexperter innebär även att vi investerar i morgondagens ledare.

ACCELERATE-programmet stöds av Colliers EMEA-styrelse och erbjuder 16 framgångsrika kandidater möjligheten att utveckla sina erfarenheter på kapitalmarknaden samt ge dem en djupare förståelse för den internationella marknaden. Gruppen kommer att delta i en ettårig intensivkurs som genomförs i fyra europeiska städer – London, Madrid, Köpenhamn och Frankfurt. I kursplanen kombineras akademiska studier med kundhantering. Branschexperter och företagsledare kommer att bidra med kunskap i olika ämnen, som att hantera övergången till att bli ledare eller kapitalflöden över gränserna.

Sofia Folstad, Associate Director på Colliers i Sverige, är en av de 16 utvalda som deltar i programmet. Hon har arbetat inom Capital Markets på Colliers sedan år 2017 och hon har erfarenhet från både fastighetsbranschen och finansvärlden.

– Jag ser fram emot att delta i ACCELERATE under det kommande året. Det är en fantastisk möjlighet att stärka relationen och samarbetet med våra kollegor i Europa. Att fördjupa kunskaperna om den globala kapitalmarknaden känns viktigt, både för mig personligen och för Colliers Sverige, säger Sofia Folstad.