8 maj 2024
torsdag, 26 september 2019 11:43

Castellum hyr ut 1.200 kvm i Edsberg

Skrivet av 

 

Castellums fastighet på Bäckvägen 18 i Edsberg. Castellums fastighetsbestånd i Edsberg omfattar både kontor-, lager- och industrifastigheter

 


Två av Sveriges hetaste modevarumärken har tecknat avtal och hyr tillsammans cirka 1.200 kvm  i Castellums fastighet på Bäckvägen 18 i Edsberg.

Soft Goat grundades år 2011, och har som grundidé att sälja kvalitetsplagg och produkter i 100 procent cashmere via egen webbhandel och en fysisk butik. Genom att dela lokaler med modevarumärket By Malina uppstår gynnsamma synergieffekter.

 

– På Bäckvägen har vi tillsammans med By Malina hittat en långsiktig lagerlösning och med en takhöjd som passar våra behov. Fler och fler upptäcker våra hållbara produkter och med växande verksamhet behöver vi större lager. Avståndet från Bäckvägen till city där vi har vår övriga verksamhet är perfekt, säger Erik Magnuson, en av grundarna till Soft Goat.

 

Castellums fastighetsbestånd i Edsberg omfattar både kontor, lager- och industrifastigheter med välplanerade och flexibla lokaler.

 

– Vi är alltid glada över att kunna ge förutsättningar som hjälper våra hyresgäster att fortsätta sin tillväxtresa. Genom att jobba nära kunden kan vi bättre förstå deras behov, utmaningar och möjligheter för att kunna erbjuda en lösning som verkligen kan bidra till kundens lönsamhet, säger Maria Jonsson, t.f. vd Castellum Stockholm-Norr.