18 maj 2024
onsdag, 31 oktober 2018 13:59

FREJA förnyar avtal med Logicenters

Skrivet av 
alt
Logicenters och FREJA förnyar avtalet för anläggningen på Litauen Allé 6 i Høje-Taastrups TransportCenter, cirka 15 km från Köpenhamn. Fastigheten är en av FREJAs internationella crossdocking-anläggningar i Danmark.


Logicenters har förnyat ett hyresavtal med FREJA Transport & Logistik AB i Høje-Taastrup strax utanför Köpenhamn. Avtalet innebär en förlängning av samarbetet med ytterligare 15 år i kombination med nya uppgraderingar av fastigheten.
    

FREJA har varit verksamt på den aktuella fastigheten, som omfattar cirka 16.000 kvm, sedan 2004. Delar av anläggningen, cirka 6.000 kvm, ska nu uppgraderas för att kunna hantera läkemedel, vilket inkluderar utrustning med nytt värme- och kylningssystem.
    

– FREJA är en nyckelkund för Logicenters, vilket gör oss extremt stolta över att förlänga vårt samarbete. Vi strävar efter att vara en strategisk partner för våra hyresgäster och förstår vikten av att erbjuda flexibla anläggningar med moderna specifikationer. Därav den kommande uppgraderingen av fastigheten FREJA nyttjar, säger Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager på Logicenters.