28 april 2024
torsdag, 27 september 2018 14:18

Olsén och Weinz, nya på Areim

Skrivet av 
alt
Erika Olsén, t v, ska skapa nya affärer på Areim och Helena Weinz ( t h) är ny Fund Manager för Areim Fond II.

 

Som ett svar på den positiva tillväxten och geografiska expansionen stärker Areim teamet. Erika Olsén är en av de nyanställda och ansluter till teamet vid årsskiftet. Hon kommer från en roll som CIO på börsnoterade Castellum och var före dess partner i Tenzing, ett bolag som hon var med att bygga upp.

 

– Vi är väldigt glada över att få hälsa Erika välkommen till Areim. Hon är en av marknadens största talanger när det kommer till affärer och har internationell erfarenhet med ett brett nätverk. Erika har inte bara ett unikt driv utan vet också hur man bygger ett sunt bolag med humana värderingar. Den kompetensmixen och värdegrunden passar oss perfekt, säger Areims grundare Leif Andersson.

 

Erika Olsén kommer primärt att arbeta med nya affärer och generell affärsutveckling på Areim.

 

Helena Weinz är ny Fund Manager med ansvar för Areim Fond II. Hon har stor erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från AMF Fastigheter, och hon har bred kompetens inom transaktioner, projektutveckling och finansiering.

 

– Helena har precis börjat sin tjänst och hon är redan en mycket uppskattad kollega. Hon passar utmärkt i rollen och vi är tacksamma över att ha fått med henne i vårt team. Tillsammans med våra nya medarbetare kommer vi att ta Areim till nästa nivå, tillägger Leif Andersson.