27 april 2024
måndag, 02 juli 2018 13:36

Castellum hyr ut 3.000 kvm till Göteborgs Stad

Skrivet av 
alt
Stadsdelsförvaltningen Asskim-Frölunda-Högsbo i Göteborg inrättar sin hälso- och sjukvårdsenhet hos Castellum på F O Petersons gata.


Castellum har tecknat hyresavtal med Göteborgs Stad, SDF (stadsdelsförvaltningen) Askim-Frölunda-Högsbo, avseende en kontorslokal om 3.000 kvm på F O Petersons gata 9 i Högsbo i Göteborg. Uthyrningen omfattar hela fastigheten, som blir en hälso- och sjukvårdsenhet från och med i april 2019.
    

– Det byggs mycket i Askim-Frölunda-Högsbo och invånarantalet växer och behovet av hälso- och sjukvård ökar. Vi har vuxit ur vår 20 år gamla lokal och ser fram emot mer utrymme för vår verksamhet, säger Ingegärd Ljungqvist, områdeschef Hälso- och sjukvård, SDF Askim-Frölunda-Högsbo.
    

– Vi har gjort ett flertal uthyrningar i Högsbo senaste halvåret. Närheten till centrum, förbättrad kollektivtrafik och de mycket goda parkeringsmöjligheter vi kan erbjuda bidrar till en ökad efterfrågan på våra lokaler i området, avslutar Marijana Rosenqvist, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.