25 mars 2019
onsdag, 11 april 2018 12:39

Fyra nya restauranger i Mood-kvarteret

Skrivet av 
alt
Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood-kvarteret hos AMF Fastigheter.

 

Fyra nya restauranger öppnar snart i Mood-kvarteret. För AMF Fastigheter är det viktigt att koppla matupplevelser till sina handelsplatser. Gourmethamburgare, kyckling i alla dess former, fyra asiatiska kök och en cavabar blir snart verklighet på Jakobsbergsgatan – det nya restaurangstråket mitt i Stockholms asfaltsdjungel.

 

Mood-kvarteret i Stockholms city håller på att utvecklas till ett restaurangstråk. Basen utgörs av Jakobsbergsgatans övre del mellan Malmskillnadsgatan och Regeringsgatan.  Där rör sig dagligen tusentals människor på väg till och från arbetet och på väg till Mood Stockholm. Mat och dryck är ofta det förenade kittet när vi människor ska träffas och umgås.

 

– Som ett av Sveriges största fastighetsbolag var vi tidigt ute att koppla upplevelser som mat och dryck till våra handelsplatser där Mood Stockholm var först ut. Det har visat sig vara en framgångsfaktor och därför är vi nu glada att även ta ut konceptet i resten av kvarteret. Det känns extra roligt att presentera fyra nya matupplevelser mitt i Mood-kvarteret precis när uteätarsäsongen börjar, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood-kvarteret hos AMF Fastigheter.

 

Den närmaste tiden öppnar fyra nya restauranger på Jakobsbergsgatan i Mood-kvarteret. Det är Yellow, som specialiserat sig på kycklingrätter, Yuc LatAsian, där den hungrige kan välja på mexikansk, peruansk, japansk eller koreansk mat. Dessa två öppnar i mitten av april. Jureskogs som står för gourmethamburgare har precis öppnat. Till detta kommer Cavabaren som förutom cava har spanska rätter på menyn. Men den som törstar efter spansk dryck får ge sig till tåls ännu några veckor. Cavabaren planerar att öppna någon vecka in i maj.