18 maj 2024
torsdag, 01 mars 2018 15:18

Riksbyggen bygger i Oceanhamnen, Helsingborg

Skrivet av 
alt
Riksbyggens Brf Oceankajen kommer att bestå av allt från smarta ettor till stora etagelägenheter med fem rum. Planerad inflyttning under våren 2020.

 

Nu är det dags för byggstart av den nya stadsdelen Oceanhamnen, som är en av de fyra stadsdelarna i H+ projektet i Helsingborg. Lördagen den 24 mars med start klockan 15 bjuds helsingborgare och andra intresserade in till ett lekfullt byggstartsevent på mötesplatsen pixlapiren. Riksbyggen är med Brf Oceankajen en av aktörerna i Oceanhamnen. Projektet, som omfattar 46 bostadsrätter,  är säljstartat med en planerad inflyttning under våren 2020.

 

– Oceanhamnen är ett mycket spännande stadsutvecklingsprojekt med tydligt hållbarhetsfokus och som Riksbyggen vill vara med och utveckla tillsammans med Helsingborgs stad och övriga aktörer. Riksbyggen tror på Helsingborg och vill bidra med nya bostäder i Oceanhamnen men även på flera andra platser i staden och med olika upplåtelseformer, säger Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggens affärsområde Bostad Syd.